Rama: Plani i ri urbanistik, projekti i rrënimit të Tiranës.TIRANE – “Ky s’është plan rregullues për zhvillim, por projekti për rrënim i Tiranës në rrugën e rrënimit të vendit!”

Rama: Plani i ri urbanistik,  projekti i rrënimit të Tiranës.Kështu ka deklaruar menjëherë në Twitter, Edi Rama, Kryetari i PS-së dhe ish-Kryetari i Bashkisë së Tiranës, ndaj mbledhjes së KKRRTSH-së të drejtuar sot nga Kryeministri Berisha.

“Në 23 qershor , kjo rrugë mbaron. Duhet Rilindje”, ka shënuar Rama.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...